RsV Renhold

Et godt renhold gir en god arbeidsplass.
N

Daglig Renhold

N

Temporært

N

Privat Renhold

Daglig Renhold. Fordi du fortjener en god arbeidsplass.

En ren arbeidsplass er en god arbeidsplass.

Renholdsstandarden er en av de viktigste faktorene som bestemmer innemiljøets kvalitet. Hodepine, tretthet og konsentransjonsvansker kan henge sammen med dårlig inneklima. Dette er noe vi i RsV Renhold har erfart i snart to tiår i bransjen. Vi har på denne tiden tilegnet oss en sterk kompetanse innen renhold, slik at vi best mulig kan ta vare på deg og dine verdier.

Arbeidsdagene er lange og hektiske. Arbeidsoppgavene er mange og tiden strekker ikke alltid til. Da skal ikke renholdet være en belastende faktor. For at du skal få en mindre stressende hverdag tilbyr vi fleksible pakkeløsninger og skreddersyr renhold tilpasset dine behov. Du har nok å tenke på. Vi ordner det for deg.

 

Vindusvask

Gjør et godt førsteinntrykk. Vi hjelper deg med innvendig og utvendig vindusvask. Vi har alt av utstyr til selv de mest krevende oppdragene. Ta kontakt for befaring og et uforpliktende tilbud.

Fasaderengjøring

På samme måte som vinduer, har også fasaden mye å si for et godt førsteinntrykk. Vi hjelper deg med å holde bygget skinnende rent.

Nedvask

Vi kan tilby full nedvask av kontorer, boliger etc. Med nedvask mener vi her vask av vegger, tak, gulv samt faste innredninger som for eksempel kjøkken. Tepperens inngår vanligvis ikke i nedvask, men kan utføres etter avtale.

Byggvask & Rent Tørt Bygg

Vi utfører Rent Tørt Bygg også med støvmålinger og sørger for at byggeprosessen går ryddig for seg. Dette gjør vi for å bedre arbeidsmiljøet, og kan holde forurensningsnivået nede med forskjellige rengjøringsmetoder.

Koste & Feietjenester

Årstidene stiller forskjellige krav til vår behandling av uteområder. Vi har opparbeidet oss en ekspertise på dette området, og kan tilby deg gode løsninger innen kosting og feing etter behov.

Vintervedlikehold

Vi utfører alt av snøbrøyting, salting, fresing og fjerning av snø. Med dyktige medarbeidere og gode ressurser gir vi deg hjelpen du trenger for å komme gjennom vinteren.

Privat renhold. Få mer fritid.

Det er ikke bare arbeidsdagen som kan være tidskrevende. Stadig flere benytter seg av tilbudet om renhold i private hjem. De har oppdaget at ved å benytte våre tjenester får de mer fritid, mer energi og mindre bekymringer. Dette er en god investering for hele familien.

Vi kan tilby disse oppgavene:

  • Støvsuging av møbler, gulv og tepper
  • Støvtørking i alle rom
  • Rengjøring av fliser, vasker, dusjkabinett samt rengjøring av bad og våtrom
  • Renhold av kjøkken: Bordflater, skaper samt flekkfjerning fra skapfronter
  • Renhold av alle gulv
  • Andre renholdstjenester (vindusvask, vask av hvitevarer m.m)