RsV Maling & Gulv

Kvalitet synes. Vi tar oss av det.
N

Vår Idé

N

Våre Tjenester

N

Volimea

overflatetjenester

Vår Idè

Vi er en mesterbedrift som tilbyr overflatetjenester og utfører alle relevante oppdrag i malerfaget samt byggtapetsererfaget. Dette omhandler blant annet gulvlegging, lasering, marmorering og treimitasjoner. Vi har bred erfaring innen nybygg, rehabilitering og rammeavtaler. Våre kunder er lokale aktører i varierende størrelser samt offentlige instanser.

Kvalitet synes.

Med dette utsagnet i fokus er vi i dag stolte av å være en ledende aktør på alt av overflatetjenester i Bergen. Gjennom lang erfaring har vi utviklet et velfungerede konsept basert på høy kvalitet, service og effektivitet. Vi utfører arbeid i høyest mulig kvalitet etter avtale. Med god service og veiledning både før, under og etter prosjektstart ønsker vi å bli opplevd som en positiv og kompetent aktør for deg som kunde.

Ta kontakt for en uforpliktende befaring. Vi ser frem til å høre fra deg.

 

 

Utvendig/Innvendig Malerarbeid

Vi utfører alle typer innvendig/utvendig malerarbeid. Rehabiliteringsprosjekter, nybygg etc. er ingen sak for oss. Kvalitet gjennom en god gjennomførelsesprosess er en garanti hos oss.

Tapetsering

I noen tilfeller ønskes tapet fremfor maling. Tapetsering kan ofte være et enklere og raskere alternativ som gir deg en annen stemning i rommet.  Med tapet kan mer gjøres i forhold til mønstre, motiver og spennende fargekombinasjoner. Vi er klar til tjeneste, og dekker alle behov du som kunde måtte ha.

Gulv

Gulvet vi går på påvirker oss i det daglige. Det er viktig for både helse, innemiljø og stemningen i bygget.Våre dyktige medarbeidere leverer, monterer og vedlikeholder alt av gulvtyper (linoleum, parkett, tregulv etc.) etter avtale. Ta kontakt for en uforpliktende befaring.
Vi tilbyr også fasaderengjøring i samarbeid med RsV Renhold.