RsV Maling & Gulv

Kvalitet synes. Vi tar oss av det.
N

Vår Idé

N

Våre Tjenester

N

Volimea

overflatetjenester

Vår Idè

Vi er en mesterbedrift som tilbyr overflatetjenester og utfører alle relevante oppdrag i malerfaget samt byggtapetsererfaget. Dette omhandler blant annet gulvlegging, lasering, marmorering og treimitasjoner. Vi har bred erfaring innen nybygg, rehabilitering og rammeavtaler. Våre kunder er lokale aktører i varierende størrelser samt offentlige instanser.

Kvalitet synes.

Med dette utsagnet i fokus er vi i dag stolte av å være en ledende aktør på alt av overflatetjenester i Bergen. Gjennom lang erfaring har vi utviklet et velfungerede konsept basert på høy kvalitet, service og effektivitet. Vi utfører arbeid i høyest mulig kvalitet etter avtale. Med god service og veiledning både før, under og etter prosjektstart ønsker vi å bli opplevd som en positiv og kompetent aktør for deg som kunde.

Ta kontakt for en uforpliktende befaring. Vi ser frem til å høre fra deg.

 

 

Utvendig/Innvendig Malerarbeid

Vi utfører alle typer innvendig/utvendig malerarbeid. Rehabiliteringsprosjekter, nybygg etc. er ingen sak for oss. Kvalitet gjennom en god gjennomførelsesprosess er en garanti hos oss.

Tapetsering

I noen tilfeller ønskes tapet fremfor maling. Tapetsering kan ofte være et enklere og raskere alternativ som gir deg en annen stemning i rommet.  Med tapet kan mer gjøres i forhold til mønstre, motiver og spennende fargekombinasjoner. Vi er klar til tjeneste, og dekker alle behov du som kunde måtte ha.

Gulv

Gulvet vi går på påvirker oss i det daglige. Det er viktig for både helse, innemiljø og stemningen i bygget.Våre dyktige medarbeidere leverer, monterer og vedlikeholder alt av gulvtyper (linoleum, parkett, tregulv etc.) etter avtale. Ta kontakt for en uforpliktende befaring.
Vi tilbyr også fasaderengjøring i samarbeid med RsV Renhold.

Volimea

Ser du etter et annerledes og spennede veggdesign? Det kan vi hjelpe deg med.

Vi er stolte av å være den eneste norske samarbeidspartneren til Volimea. Gjennom dette samarbeidet kan vi tilby veggdesign basert på marmorkalk. Dette er et morderne og kunstnerisk alternativ til maling, og vil gi både kontorlokaler og hjem en helt ny dybde. Produktene er også miljøvennlige og ECO sertifiserte.

Med Volimea sine produkter har du også mulighet til å designe veggene dine selv. Her kan du velge mellom en mendge mønster -og fargekombinasjoner. Det er også mulighet for utvendig implementering av disse løsningene.

Ta kontakt for mer informasjon eller se http://volimea.de.